19 Ianuarie 2017Sursa: IPJ DÂMBOVIȚA

Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița vă informează:

Astăzi, 19 ianuarie, începând cu ora 10:00, a avut loc ceremonia depunerii jurământului de către polițiștii încadrați din sursă externă ori reîncadrați în poliție, în urma concursului promovat în luna noiembrie 2016.

                                                     

Astfel, într-un cadrul festiv, noii colegi, dintre care 57 aflați la debutul meseriei de polițișt și unul reîncadrat în poliție, au depus jurământul de credință în fața conducereii Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița și a altor invitați.

 

Aceștia vor desfășura activități pentru menținerea ordinii publice, precum și a siguranței rutiere alături de tutorii profesionali care îi vor îndruma în carieră. Așadar, vor avea posibilitatea să-și deprindă și să-și consolideze noi cunoștințe teoretice și practice, necesare formării ca polițișt.

 

Calendarul de activități în care vor fi angrenați  și care va culmina cu un  examen de  absolvire, în urma căruia vor afla dacă rămân polițiști în slujba cetățeanului sau redevin cetățeni cu visul de a deveni polițiști, se termină după 3 luni.

          

Precizăm că polițiștii vor dobândi dreptul de a purta armament de serviciu numai după perioada de pregătire intensivă și promovarea examenului de definitivare în carieră.

Galerie foto