28 Aprilie 2023Sursa: IPJ Dambovita

VREI O CARIERĂ ÎN POLIȚIA ROMÂNĂ? ÎNSCRIE-TE LA CONCURSUL DE ADMITERE!

Persoanele care doresc să urmeze o carieră în Poliția Română se pot înscrie la sesiunea de admitere din perioada aprilie - iunie, până la data de 5 mai a.c..

 

Până la data de 5 mai a.c., inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, persoanele interesate pot transmite, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail  admitere@db.politiaromana.ro, documentele necesare pentru înscrierea la concurs, respectiv cererea-tip de înscriere și, după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar.

 

În cadrul acestei sesiuni puteți participa la concursul de admitere în școlile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne, respectiv Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj – Napoca şi Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea.

 

Cererea de înscriere și consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar se completează cu majuscule, olograf și lizibil, se semnează și se transmit scanate, exclusiv în format electronic la adresa de e-mail  admitere@db.politiaromana.ro. Extrasul poate fi înlocuit și de un certificat de cazier, în termen de valabilitate depus de către candidat.

 

Mai multe informații privind procedura care trebuie parcursă pot fi obţinute de pe pagina de internet a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, accesând linkul https://db.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2023/admitere-scoli-postliceale-sesiunea-aprilie-iunie.

 

Vă urăm succes şi vă aşteptăm în echipa noastră!