12 Octombrie 2017Sursa: IPJ DÂMBOVIŢA

Acţiune a poliţiştilor din Târgovişte

În ziua de 11 octombrie a.c., poliţiştii de la ordine publică și poliție rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au acţionat pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, precum şi pentru reducerea riscului rutier.                                  

În cadrul filtrelor instituite, poliţiştii au verificat 158 de persoane și au controlat 81 de autovehicule.

Astfel, au fost aplicate 78 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 19.880 de lei, dintre care 27 la Legea 61/1991 privind ordinea și liniștea publică și 51 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Cercetați de poliţişti pentru comiterea de infracţiuni la regimul rutier

Ieri, 11 octombrie, poliţiştii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru au oprit pentru control, pe raza localităţii Mogoșani, un tractor condus de un tânăr de 27 de ani.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că acesta tracta două remorci neînregistrate în circulație.

De asemenea, un bărbat de 50 de ani a fost depistat de polițiștii din Mătăsaru în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Mogoșani, deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele celor doi au fost întocmite dosare penale pentru comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.