11 August 2017Sursa: IPJ DÂMBOVIȚA

Polițiștii din Dâmbovița atrag atenția cetățenilor:

Mare atenție la înșelăciunile cunoscute sub denumirea de „Accidentul” și „Premiul”.

Manifestați prudenţă în cazul în care sunteţi contactat telefonic şi nu daţi curs solicitării de a trimite bani unor persoane necunoscute, indiferent de motivul invocat de acestea. Nu vă lăsați conduși de impulsul cauzat de reacția emoțională.

Fiți atenți la persoanele cu care intraţi în contact, pe stradă, în jurul blocului, aparent întâmplător. Este posibil ca acestea să vă urmărească, să încerce să se împrietenească cu dumneavoastră şi să afle detalii despre

De asemenea, vă recomandăm să nu intraţi în discuţii cu persoane necunoscute, indiferent de pretextul pentru care vă abordează şi să nu vă lăsaţi încântaţi de ideea ghicitului viitorului ori de alungarea răului.

Totodată, nu încredinţaţi sume de bani sau bijuterii persoanelor care pretind a vă „descânta” pentru a afla ce se va petrece în viitor.

În prezent, polițiștii din Titu desfășoară activități în vederea identificării și tragerii la răspundere penală a unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de înșelăciune și tentativă de înșelăciune, fapte comise pe raza localităților Sălcioara și Poiana.