05 Aprilie 2018Sursa: IPJ DÂMBOVIŢA

SĂRBĂTOAREA ÎNVIERII DOMNULUI, ÎN LINIȘTE ȘI SIGURANȚĂ

Peste 200 de poliţişti vor fi în stradă și vor acționa pentru prevenirea evenimentelor neplăcute, protejarea drepturilor și libertăților cetățenilor, precum și salvarea de vieți.

Astfel, în perioada 6 - 9 aprilie a.c.,  220 de poliţişti vor acţiona, zilnic, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona lăcaşurilor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice.

În fiecare zi, 86 de patrule de siguranţă publică, dintre care 4 pedestre şi 82 auto, vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Pe principalele drumuri naționale și județene vor fi prezenți, zilnic, 33 de polițiști rutieri, pentru prevenirea accidentelor și fluidizarea traficului pe căile de acces din zona lăcașurilor de cult și a stațiunilor turistice.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative, pe lângă prezența activă în stradă, polițiștii vor folosi 11 aparate radar.

Poliţiştii de la transporturi vor patrula în trenurile de călători, în stațiile și triajele de cale ferată.

De asemenea, astăzi, 05 aprilie a.c., începând cu ora 18, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște vor fi la datorie pentru ca cea de-a nouăsprezecea ediție a evenimentului unic în țară, Calea Luminii, să se desfășoare în siguranță.