13 Februarie 2018Sursa: IPJ Dambovita

UPDATE: PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE INFRACȚIUNI ECONOMICE

Documente fiscale și ștampile, ridicate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dâmbovița în urma perchezițiilor efectuate în această dimineață. Șapte persoane au fost conduse la audieri.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate în această dimineață, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dâmbovița au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor mai multe documente contabile și ștampile.

Șapte persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dâmbovița pentru audieri.

Reamintim că, la data de 13 februarie a.c., poliţiştii din cadrul inspectoratelor de poliție județene Dâmbovița, Giurgiu, Argeș și Prahova, precum și de la Poliția Capitalei, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, au efectuat 22 percheziții, în județele Dâmbovița, Ilfov, Giurgiu, Argeș și Prahova.

Cei vizați sunt bănuiți că, în perioada 2014 - 2017, în calitate de administratori ai unor societăţi comerciale, nu ar fi evidențiat în contabilitate venituri obținute în urma operațiunilor cu materiale reciclabile.

De asemenea, aceștia ar fi influențat obligațiile fiscale datorate bugetului de stat, în sens negativ, prin înregistrarea în evidențele contabile proprii de cheltuieli fictive.

Prejudiciul cauzat este de peste un milion de euro.

La acțiune au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița și efective de jandarmi.

Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal instrumentat de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.

 

Galerie foto