Caută în arhivă
Afişează

În mediul rural, furturile de păsări şi animale au o pondere mai mare, comiterea acestor infracţiuni fiind facilitată de o serie de vulnerabilităţi, printre care lipsa de preocupare a proprietarilor în ceea ce priveşte asigurarea [...]

Citeşte tot

Astăzi, 19 august, pentru desfăşurarea în siguranţă a festivalului Padina Folk, polițiștii dâmbovițeni se află la datorie, pe Platoul Alpin Bucegi.

Citeşte tot
18 August 2017Sursa: IPJ DÂMBOVIȚA

Festivalul Padina Folk, în siguranţă!

În ziua de 19 august a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa vor acţiona suplimentar, faţă de dispozitivul curent, pe raza Platoului Alpin Bucegi, pentru asigurarea unui climat optim de ordine şi [...]

Citeşte tot
16 August 2017Sursa: IPJ DÂMBOVIȚA

MINIVACANŢA DE SFÂNTA MARIA, ÎN SIGURANȚĂ

Pe perioada minivacanței de Sfânta Maria, polițiștii dâmbovițeni au fost la datorie, zilnic, pentru siguranța și liniștea cetățenilor.

Citeşte tot

La întoarcerea din minivacanţă, poliţiştii vor continua acţiunile din stradă, pentru prevenirea evenimentelor grave, combaterea încălcării regimului legal de viteză şi salvarea de vieţi.

Citeşte tot
20 Iulie 2017Sursa: IPJ Dambovita

COMUNICAT DE PRESĂ

Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița urează “La mulți ani” tuturor celor care poartă numele Sfântului Ilie!

Citeşte tot

În perioada ianuarie-iunie a.c., la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, infracționalitatea sesizată cunoaște un trend descendent, înregistrându-se o scădere de 13,4%.

Citeşte tot

Marți, 18 iulie, începând cu ora 08.45, în Piața Tricolorului din Târgoviște va avea loc festivitatea de deschidere a concursului național „Educație rutieră, educație pentru viață”.

Citeşte tot
17 Iulie 2017Sursa: IPJ Dambovita

INVITAȚIE DE PRESĂ

Jurnaliștii acreditați pe lângă Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița sunt invitați să participe mâine, 18 iulie, începând cu ora 10.00, la o conferință de presă organizată la sediul Compartimentului de Analiză și Prevenire [...]

Citeşte tot