Pentru a nu mai apela la serviciile poștale sau pentru a nu vă mai deplasa la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, puteți trimite dovada plății amenzii pe e-mailul unității noastre, precizând subunitatea din care face parte agentul constatator care v-a sancționat. Plata amenzii nu trebuie să depășească termenele legale stabilite prin O.U.G. 2/2001.

De asemenea, nu mai este nevoie să prezentaţi copia xerox a cărții de identitate pentru a obține documente eliberate de poliție. Este suficient să transmiteți copia scanată a documentului de identitate pe e-mailul serviciului de unde doriți să obțineți actul respectiv.

Documentul scanat trebuie să fie lizibil și să nu depășească dimensiunea de 2 Mb.

Transmiterea documentelor scanate pe adresele de e-mail de mai jos, implică acordul dumneavoastră (consimţământul expres) de prelucrare a datelor cu caracter personal în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu completările şi modificările ulterioare.

Pentru a trimite e-mail vă rugăm selectați unul din serviciile de mai jos, folosind următoarele adrese de e-mail:

Serviciul Rutier: oug41.2016.sr@db.politiaromana.ro

Serviciul Cazier, Statistică şi Evidenţe Operativă: cazier@db.politiaromana.ro

Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase: oug41.2016.arme@db.politiaromana.ro

Serviciul Ordine Publica: ordinepublica@db.politiaromana.ro