Caută în arhivă
Afişează

La data de 21 august a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au documentat activitatea infracţională a unui bărbat de 45 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală.

Citeşte tot

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa acţionează pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării vitezei. Acţiunea face parte din calendarul de activități al poliţiilor rutiere europene TISPOL

Citeşte tot

Ieri, 21 august, poliţiştii dâmbovițeni au continuat să acţioneze pentru depistarea ilegalităţilor ce se comit în domeniul operaţiunilor cu material lemnos.

Citeşte tot
22 August 2017Sursa: IPJ DÂMBOVIȚA

Infracțiuni la regimul rutier, cercetate de polițiști

La data de 21 august a.c., poliţiştii din Pucioasa au reținut un bărbat de 51 de ani, din localitate, pentru comiterea de infracțiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

Citeşte tot
21 August 2017Sursa: IPJ DÂMBOVIȚA

Acțiuni pentru siguranța cetățenilor

În perioada 14 – 20 august a.c., aproape 400 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Citeşte tot

În perioada 14 – 20 august a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, cu sprijinul formaţiunilor de profil, au acționat pe raza judeţului Dâmbovița pentru depistarea şi sancţionarea ilegalităţilor din domeniul [...]

Citeşte tot
21 August 2017Sursa: IPJ DÂMBOVIȚA

Bănuiți de furturi, identificați de polițiști

Polițiștii de la Poliția Municipiului Târgoviște au identificat un bărbat de 37 de ani, din localitate, bănuit că în ziua de 20 august a.c., în timp ce se afla în vizită la persoana vătămată, i-ar fi sustras acesteia un telefon mobil [...]

Citeşte tot
21 August 2017Sursa: IPJ DÂMBOVIȚA

Acțiune a polițiștilor morenari

La data de 19 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au acționat pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și creșterea gradului de siguranță a cetățenilor.

Citeşte tot

În ziua de 20 august a.c., poliţiştii de la Poliția Municipiului Târgoviște au fost sesizaţi de o femeie de 77 de ani, din localitate, cu privire la faptul că a fost înșelată.

Citeşte tot
19 August 2017Sursa: IPJ DÂMBOVIȚA

Acțiuni pentru siguranța participanților la trafic

În zilele de 17 și 18 august a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier şi cei de la formațiunile de profil din teritoriu au acţionat pentru prevenirea accidentelor de circulaţie.

Citeşte tot