Caută în arhivă
Afişează

În ziua de 15 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, sprijiniți de efective de la Poliția Municipiului Moreni, au acționat în mediul urban și rural, pentru depistarea și sancționarea ilegalitărilor.

Citeşte tot

La data de 15 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești și cei de la Secția nr.9 Poliție Rurală Mătăsaru au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, emis pe numele unui bărbat din [...]

Citeşte tot
16 Martie 2018Sursa: IPJ DÂMBOVIŢA

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

La data de 15 martie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au oprit pe strada Petru Cercel din Târgoviște un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani, din Nucet.

Citeşte tot
16 Martie 2018Sursa: Control judiciar, dispus față de un tânăr bănuit de furt calificat

Control judiciar, dispus față de un tânăr bănuit de furt calificat

La data de 15 martie a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de bărbatul depistat de polițiști în timp ce sustrăgea un troliu montat pe o autoutilitară parcată pe raza [...]

Citeşte tot

Astăzi, 16 martie, structura de prevenire a criminalității și efective de la Poliția Orașului Răcari au organizat o campanie stradală de informare a populației pe linia prevenirii furturilor din locuințe și anexe gospodărești.

Citeşte tot
16 Martie 2018Sursa: IPJ DÂMBOVIŢA

Razii ale politiștilor din Dâmbovița

La data de 15 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești și de la secțiile de poliție rurală din arondare au organizat o razie pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale.

Citeşte tot

La data de 14 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au surprins în flagrant un tânăr în timp ce sustrăgea un troliu montat pe o autoutilitară parcată pe raza localității.

Citeşte tot

În ziua de 14 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Băleni au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat din localitate.

Citeşte tot

La data de 14 martie a.c., polițiștii Serviciului Rutier și cei de la Poliția Municipiului Moreni au întocmit dosare penale pe numele a trei persoane bănuite de comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Citeşte tot
15 Martie 2018Sursa: IPJ DÂMBOVIŢA

Cercetați pentru furt de energie electrică

La data de 14 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au au organizat o acțiune pe raza localității, pe linia depistării și sancționării persoanelor care sustrag energie electrică.

Citeşte tot