Caută în arhivă
Afişează
24 Mai 2017Sursa: IPJ DÂMBOVIȚA

„Școala Altfel”, alături de polițiști

Ieri, 23 mai, 29 de preșcolari de la Grădiniția cu program prelungit nr.13 din Târgoviște au fost beneficiarii unor activități informativ-preventive derulate de polițiștii Serviciului Rutier.

Citeşte tot

La data de 23 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au depus în Centrul de Reeducare Târgu Ocna un minor față de care Curtea de Apel a dispus măsura educativă privativă de libertate a internării într-un [...]

Citeşte tot

Poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale de la Poliţia Municipiului Târgovişte și Secția nr. 2 Poliție Rurală Băleni, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște au documentat [...]

Citeşte tot
24 Mai 2017Sursa: IPJ DÂMBOVIȚA

Acțiune a polițiștilor găeșteni

La data de 23 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Găeşti au desfășurat o acțiune pentru depistarea și sancționarea participanților la trafic care nu respectă regulile de circulație.

Citeşte tot

Ieri, 23 mai, poliţiştii rutieri au depistat doi bărbați în timp ce conduceau autoturisme pe raza județului Dâmbovița, deși nu posedau permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Citeşte tot

La data de 23 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au reținut pentru 24 de ore doi bărbați bănuiți de fapte de evaziune fiscală și complicitate la evaziune fiscală.

Citeşte tot
23 Mai 2017Sursa: IPJ DÂMBOVIȚA

Școala Siguranței Tedi, la elevii din Târgoviște

Astăzi, 23 mai, polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității s-au întâlnit cu elevii de la Școala Gimnazială „I.A Brătescu Voinești” din Târgoviște, în cadrul programului „Școala Siguranței [...]

Citeşte tot

La data de 22 mai a.c., polițiștii de la rutieră au întocmit dosare penale pe numele a cinci bărbați bănuiți de comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, fals în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Citeşte tot

Ieri, 22 mai, poliţiştii din cadrul Secției nr.10 Poliție Rurală Petrești au identificat un bărbat din Vișina, bănuit de comiterea infracțiunii de furt.

Citeşte tot

În perioada 15 – 22 mai a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică au continuat să acționeze pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor ce se comit în domeniul operaţiunilor cu material lemnos.

Citeşte tot