Caută în arhivă
Afişează

La data de 15 decembrie a.c., poliţiştii din Mănești și Dragomirești au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor ce se comit în domeniul comerţului.

Citeşte tot

Ieri, 15 decembrie, poliţiştii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Valea Mare, în colaborare cu pădurari, au acționat pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice.

Citeşte tot

Viteza neadaptată la condiţiile de drum, una dintre principalele cauze generatoare de accidente rutiere!

Citeşte tot

În cadrul acțiunilor desfășurate pentru siguranţa cetăţenilor, în ultimele 24 de ore, poliţiştii din Dâmbovița au acționat în teren, alături de celelalte structuri cu atribuții pe linie de ordine publică. Au fost organizate peste [...]

Citeşte tot

Manifestaţi prudenţă în locurile aglomerate, supravegheaţi-vă geanta şi nu o plasaţi în coşul de cumpărături, de unde poate fi sustrasă cu uşurinţă.

Citeşte tot

La data de 14 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 12 Poliție Rurală Tărtășești au oprit pe DN 7 un autoturism condus de un bărbat din Crângurile.

Citeşte tot
15 Decembrie 2017Sursa: IPJ DÂMBOVIȚA

Cafeneaua Prevenirii

Joi, 14 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au organizat o activitate de tip masă rotundă intitulată „Cafeneaua Prevenirii”, în cadrul Proiectului de prevenire a [...]

Citeşte tot

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Orașului Găești au identificat principalii bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat, respectiv patru tineri cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, toți din localitate.

Citeşte tot
15 Decembrie 2017Sursa: IPJ DÂMBOVIȚA

ACȚIUNI DESFĂȘURATE DE POLIȚIȘTI, ÎN ULTIMELE 24 DE ORE

Pentru că „Siguranța ta este prioritatea noastră!”, polițiștii au acționat în ultimele 24 de ore, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care puteau afecta liniştea comunității.

Citeşte tot
15 Decembrie 2017Sursa: IPJ DÂMBOVIȚA

ALEGE VIAŢA! Respectă regulile de circulație!

În ultimele 24 de ore, pe raza județului Dâmbovița s-au produs trei accidente de circulație, soldate cu decesul unei persoane și vătămarea corporală ușoară a altor două.

Citeşte tot