Caută în arhivă
Afişează
20 Octombrie 2017Sursa: IPJ DÂMBOVIȚA

Indisciplina bicicliștilor, sancționată de polițiști

În ziua de 19 octombrie a.c., polițiștii rutieri au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea accidentelor de circulație produse ca urmare a abaterilor comise de bicicliști.

Citeşte tot

La data de 19 octombrie a.c., pe raza localităților Valea Voievozilor, Mănești și Lungulețu s-au produs trei accidente de circulație soldate cu rănirea ușoară a trei persoane.

Citeşte tot

În ziua de 18 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Moreni au fost sesizaţi de o femeie de 65 de ani cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras bani din locuință.

Citeşte tot
20 Octombrie 2017Sursa: IPJ DÂMBOVIȚA

Razie a poliţiştilor în municipiul Târgovişte

Ieri, 19 octombrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte şi cei de la secţiile de poliţie rurală din arondare au desfăşurat o razie pe teritoriul de competenţă, pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale.

Citeşte tot

La data de 20 octombrie a.c., Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă-Filiala Dâmbovița și conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au felicitat și premiat șapte cadre în rezervă, cu vârste cuprinse între [...]

Citeşte tot

În ziua de 19 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Răcari au depistat un bărbat de 35 de ani, din județul Argeș, în timp ce transporta cu o autoutilitară cantitatea de 1.6 m³ de material lemnos, esență fag, fără [...]

Citeşte tot

La data de 19 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și cei de la Poliția Municipiului Târgoviște au pus în aplicare patru mandate de executare a unor pedepse privative de libertate emise pe numele unor [...]

Citeşte tot
19 Octombrie 2017Sursa: IPJ DÂMBOVIŢA

Acțiuni pentru siguranța pietonilor

În ziua de 18 octombrie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acţionat pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, în special a celor produse pe fondul indisciplinei pietonale.

Citeşte tot

La data de 18 octombrie a.c., bărbatul de 43 de ani, din Ionești, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, a fost prezentat magistraților, împotriva acestuia fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Citeşte tot

În ziua de 18 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au depistat 5 persoane, cu vârste cuprinse între 27 și 51 de ani, toți din localitate, pe numele cărora instanţa de judecată a emis mandate de [...]

Citeşte tot